Hoi! Ik ben Suus …..

Ik ben gecertificeerd holistisch masseur (akademie voor massage en beweging) en heb afgelopen jaar de opleiding allround masseur bij Mood Massage opleidingen en de opleiding NLP coaching bij NTI NLP afgerond.

Ik werk op een holistische manier, ik ga er vanuit dat er door de massage altijd meer geraakt wordt dan alleen de lichamelijke bewustwording. Body & mind staan nauw met elkaar in verbinding. Door deze verbinding kun je hier aandacht aan geven en weer rust en ruimte creëren met een massagebehandeling.

In mijn massages maak ik ook gebruik van de krachtige natuurlijke werking van essentiële oliën. Ik werk met 100% natuurlijke producten zoals de pure essentiële oliën van Young Living. Ook geef ik de speciale Young Living Raindrop Technique. Je leest er meer over op mijn website massagebijsuus.nl

Naast massages geef ik Access Bars behandelingen waarbij 32 punten op je hoofd zachtjes worden aangeraakt. Je kunt hierdoor moeiteloos en gemakkelijk alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties loslaten die jou belemmeren.