Wat zijn nou precies die essentiële oliën van Young Living en wat kan ik daarmee?

Essentiële oliën zijn eigenlijk niet echte oliën zoals wij die kennen, ze zijn namelijk vluchtig wat betekend dat ze vervliegen als je het flesje open zou laten staan. Ze komen uit alle delen van planten en bomen, en zijn zeer krachtig. Ons lichaam neemt deze oliën op en zo kunnen ze helpen ondersteunen bij diverse klachten.

Young Living bestaat al ruim 25 jaar, en zit in Amerika. Sinds 10 jaar zitten ze ook in Europa.
De productie van de producten van Young living word allemaal in eigen hand gehouden. Ze hebben hun eigen boerderijen waarop ze de planten en bomen verbouwen, en houden toezicht van het planten van het zaadje tot het sealen van het flesje (sead to seal).
Dit geeft ons het vertrouwen dat elk product gelijk is. Dat de werking altijd hetzelfde is. Maar dat er ook weleens een product tijdelijk niet is omdat er een oogst is mislukt bijvoorbeeld.

Iedereen zou eigenlijk moeten weten van deze fijne oliën!
Wil jij ook meer weten? Stuur me gerust een berichtje en ik kom graag naar je toe om erover te vertellen, je te laten ruiken en ervaren. De oliën vertellen hun eigen verhaal, en dat wil je echt een keer meemaken.

Raindrop Technique
De raindrop technique is een prachtige massage met 7 krachtige enkelvoudige oliën, 2 blends (oliën waar meerdere enkelvoudige oliën in zitten) en verschillende massage grepen.
De oliën en de technieken samen zorgen ervoor dat je lichamelijk en geestelijk weer in balans komt en totaal ontspant. Tevens zorgt het ervoor dat je lichaam wordt rechtgezet. Hierdoor kun je zelfs een stukje groter zijn geworden na de massage.

De oliën die gebruikt worden zijn:
• Valor (blend)
• Oregano
• Thyme
• Aroma Siez (blend)
• Wintergreen
• Basil
• Cypress
• Marjoram
• Peppermint

We beginnen de massage met de voeten, daar zitten de reflexpunten van de rug en de wervels, hier brengen we eerst de oliën allemaal aan. Vervolgens gaan we dezelfde oliën stuk voor stuk op de rug aanbrengen. We druppelen de oliën vanaf zo’n 10 cm hoogte op de ruggewervels waardoor je een soort regendruppel effect creëert. Waarna we ze met een hele zachte technique verdelen. Zo werken we alle oliën uit op de rug, eindigend met een warme kompres ter afsluiting.

De raindrop technique massage is ontwikkeld door Gary D. Young geïnspireerd door de Lakota indianen. Deze indianenstam ging naar Canada om het Noorderlicht te aanschouwen en te gebruiken om zichzelf te genezen. Toen dit niet meer kon doordat de grenzen gesloten werden en ze in reservaten moesten leven, hebben ze met andere technieken en visualisaties ditzelfde proces . Gary is bij de Lakota indianen geweest en samen met de stam Elder hebben ze de oliën en de technieken ontwikkeld voor deze prachtige massage.
Deze massage kun je natuurlijk bij mij in de praktijk ondergaan!