Contour massage

Contour massage

Is ook wel bekend als Sveltessa, cellulitemassage, lypossage of afslankmassage is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

De massage is een hele mooie, effectieve en stevige behandeling in combinatie met cupping. Het effect van deze massage ontstaat na meerdere herhalingen. De massage duurt per gebied ca. 30 minuten en ik behandel het gebied 1 a 2 keer per week, ca 5 weken lang.  Je voelt je na deze massage vaak gelijk heel energiek door de betere doorbloeding.

 

Afslank massage is dé massage ter ondersteuning bij het afvallen.

De massage zorgt niet voor verlies van kilo’s maar zorgt dat vet en vocht ophopingen en afvalstoffen in de bindweefsel laag losraken en dat de doorbloeding verbeterd. Je raakt hierdoor vaak wel centimeters kwijt maar vooral wordt de huid gladder en strakker en verminderd cellulitis.

In combinatie met lekker blijven bewegen en sporten en een gezond eetpatroon zal dit elkaar zeker versterken en dat geeft het beste resultaat.

Ik behandel 10 keer hetzelfde gebied, 30 minuten per zone. De zones die behandeld kunnen worden zijn:

  • Bovenbenen, achterkant/zijkant/deel billen
  • Bovenbenen voorzijde en zijkant
  • Buik en zij
  • Rug en zij
  • Bovenarmen

Je kunt maximaal twee zones tegelijk behandelen zodat het lichaam het vet, vocht en afvalstoffen die vrijkomen goed kan afvoeren.

De contourmassage kun je indien gewenst aanvullen met een half uur ontspanningsmassage als je dit vooraf aangeeft.

Voor de behandeling gelden de volgende tarieven:

  • Behandeling van 30 min : 45 Euro
  • Inclusief 30 minuten ontspanningsmassage: 65 euro  (behandeling duurt totaal 60 minuten)

Contour massage is een belangrijk onderdeel van mijn programma Love your Body, om relaxt af te vallen met positieve aandacht voor jou. Echt een levensstijl verandering in combinatie met het Isagenix voedingsprogramma.